Pokrovenszki Gergely

Márkaélményt kínálok!

Újságíróként volt szerencsém több országos és helyi lapban és rádióban is dolgozni, ahol megismerkedhettem és alkalmazhattam az egyedi média és a marketing megoldásokat. Fitt vagyok címmel, magazint jelentettem meg, amely később országos szinten is megvásárolható volt.
Könyveket is publikálhattam, hisz mindig is érdekeltek az emberek és kíváncsi voltam és vagyok arra, hogyan lett valaki sikeres!?

A 23, 25,27, 29 sikertörténet című köteteimben összesen 104 meghatározó és különleges vállalkozó adott őszinte interjút, akikkel a mai napig kiváló kapcsolatot ápolok.

A mai újszerű kommunikációs környezetben már nem elég (csak) a megszokott csatornákon, a hagyományos eszközökkel reklámozni, egy márkát bevezetni vagy éppen erősíteni. Úgy vélem, hogy meg kell találni a legegyedibb alkalmazást arra, amely a céget építi, márkáját tovább erősíti. Kreatív csapatommal azon dolgozunk, hogy Önnek a legjobb, legegyedibb megoldást találjuk meg.

Több száz hazai és két nemzetközi cégnek is segíthettük és segítjük a márkaerősítését. A VI. Decathlon Élménypróbát 2022.06.19-én idén is megrendeztük, amely csapatépítő és márkaépítő rendezvény is egyben.

Keressenek bizalommal, márkaélményt kínálok!

 

Pokrovenszki Gergely

Lépjen kapcsolatba a Márkaépítő csapatával!

 

Elküldöm