[dt_gallery_photos_masonry mode=”grid” image_sizing=”resize” image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” category=”3″]

Könyvünk 13 sorsot mesél el.

A történetek – a lélek legőszintébb monológjai – szándékosan egyes szám első személyben íródtak. A tizenkét nő és egy férfi pokoljárása így talán még keményebben vezeti be az olvasót egy olyan világba, amelybe belenézni még távolról is nagyon nehéz.

Nyíregyháza – Negyedik könyvére készül a nyíregyházi márkaépítő, pozitív példákkal szolgál az olvasóknak.

Jót akaró ember hírében áll Pokrovenszki Gergely, aki garantálja a jó takarót. Vagyis olyan komplex szolgáltatásokat nyújt cégeknek, melybe a logótervezéstől a teljes marketingstratégia kidolgozásáig az általa vélt legszínesebb palettát kínálja.

A cikkről bővebben a szon.hu-n olvasható!

Weboldal referenciáink

Decathlon Élménypróba

A Márkaépítő szervezésében 2022-ben hatodik alkalommal rendeztük meg a Decathlon Élménypróbát. A weboldal információkkal szolgál a rendezvényről, és a nevezési felület is itt található.

InStyle Bútor és Outlet

Nyíregyházán található InStyle Outlet webáruháza.

Optiber Kft.

Mérnökiroda weboldal felújítására kaptunk megbízást. Az oldalt modern, mai igényeknek megfelelő köntösbe helyeztük át.

Watt-team Kft.

Nyíregyházi illetékességű cégtől kaptunk megbízást. Mivel a korábbi oldaluk a mai követelményeknek nem volt megfelelő, így az elsődleges szempont a design újragondolása volt. Ezután megjeleníttettük a szolgáltatásokat és a referenciákat. Mi intéztük az online kiadvány-t is.

Your Choice Shop

2022-ben nyitott ruházati bolt tulajdonosa keresett meg minket egy webshop igénnyel. A weboldal designja modern, minimál stílusban készült el.

Gyümölcs Sziget Kft.

Megbízásunk egy zöldség-gyümölcs nagykerre irányult. Mivel eddig még nem volt elérhető oldala a Kft.-nek, ezért az alapoktól indultunk el, és a megrendelő igényeinek megfelelően építettük fel az oldalt.

Lépjen kapcsolatba a Márkaépítő csapatával!

Pokrovenszki Gergő

 

Elküldöm!